No slides to display.

Обръщение към потребителите.

Моля,прочетете правилата преди да пишете...
Заключено
radi
Site Admin
Мнения: 42
Регистриран на: Нед Сеп 18, 2022 8:26 am

Обръщение към потребителите.

Мнение от radi »

Приятели , събрали сме се тук да си говорим за фолклора и неговите традиции. Нека не пренасяме и тук конфликтите си от други форуми , личните си отношения и така нататък! Нека това място остане чисто- така , както човек намира спокойствие , уединение и тишина в горите и се зарежда със сила от Природата , пречиства се. Идеята на bgfolklor е точно в това- човек да намери равновесието в себе си и да усети връзката си с другите.
Нека не критикуваме чуждото мнение , дори да го смятаме за погрешно. Ние не сме Богове , че да съдим другите хора. Никого не можеш да вкараш насила "в правия път" (или поне това , което си въобразяваме че е правилно) , колкото и болка да му причиним и колкото и злоба и агресия да му изсипем.

Именно за това ви моля:

- не използвайте капс лока - той означава ,че крещиш на някого.
- не използвайте ъндърлайн- това означава ,че натъртваш , натякваш на някого нещо
- не използвайте италик- това означава ,че иронизирате
- не оцветявайте - цветовете имат символика - червеното-агресия , жълтото-ехидност , зеленото злоба , синьото студ и т.н. Разбира се ако го използвате в положителен аспект един към друг , много бих се радвал : червеното- любов , синьото- вяра , зеленото- спокойствие/равновесие , жълтото- жизнерадост.

В смисъл- не го правете без нужда или с отрицателни чувства , било то към друг потребител , било то само към определено мнение.
Гласувайте за нас :

Изображение
Заключено

Обратно към “Правила на форума”